Še pred članskimi klubskimi kolegi bodo zgodaj popoldne na zelenico pritekli mladinci Maribora in Chelseaja. Obračun se bo v lendavskem Športnem parku pričel ob 13. uri, tudi tokrat pa so v vlogi izrazitega favorita Londončani, čeprav so se Mariborčani na tekmi pred dvema tednoma dobro upirali favorizirani četi.


“Igramo z najboljšo ekipo v skupini, kar je ne glede na rezultat razkril tudi naš prvi medsebojni dvoboj. Noben poraz ni dobrodošel, toda veseli spoznanje, da smo se favoriziranim tekmecem dobro postavili po robu. Odnos je bil pravšnji, v taktičnem smislu smo bili na primerni ravni. Ni dvoma o tem, da je Chelsea velik favorit, a kot trener in športnik se nadejam dobrega rezultata,” je pred današnjim obračunom za klubsko spletno stran dejal Damjan Gajser, trener mladinske zasedbe vijolic, ki je po treh tekmah še brez točke. Tudi tokrat bi se težko nadejali točkovnega izkupička, a domači strateg poudarja, da njegovi varovanci z igranjem v mladinski ligi prvakov nabirajo predvsem izkušnje: “Fantje se zavedajo spoznanja, da si nabirajo izkušnje, hkrati so v Londonu dobili dokaz, da znajo in zmorejo. Da imajo določeno kakovost, kar jim je gotovo okrepilo samozavest in je tudi dodaten motiv za nadaljnje delo.”

Vstop na tribuno lendavskega Športnega parka je prost, a boste morali pred vstopom na stadion dvigniti brezplačno vstopnico, ki jih boste lahko dvignili na blagajni pred stadionom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Uradno: Feratović ostaja na Portugalskem, podpisal je za Benfico

Mladi slovenski reprezentant Amir Feratović, ki je Slovenijo zapustil že pri osemnajstih l…