V minulem vikendu so z ligaškimi obveznostmi zaključili tudi nogometaši mladinskih in kadetskih selekcij, kljub vsemu pa nogometni upi po zadnjih ligaških tekmah še niso dobili prostih rok. Mladinci Maribora se bodo od četrtka naprej mudili na kakovostnem mednarodnem turnirju v hrvaški prestolnici.


V Zagrebu, na turnirju Mladena Ramljaka, se bodo mariborski upi v skupinskem delu tekmovanja merili z mladinci zagrebškega Dinama, madridskega Reala in Maccabija iz Tel Aviva. Vijoličastih upov pa v Zagrebu ne bo vodil dosedanji trener Iztok Kavčič. Primorca, ki se je v Ljudski vrt preselil pred dobrim letom in pol, je zamenjal Muamer Vugdalič, nekdanji branilec vijolic, ki zdaj že nekaj časa deluje v mladinskem pogonu Maribora, pod Krunoslavom Jurčićem pa je bil tudi eden od pomočnikov trenerja v članskem moštvu.

“Po sporazumni prekinitvi pogodbe je Iztok Kavčič zapustil Ljudski vrt, tako da Vugdalić začenja novo poglavje z nastopom na zanimivem mednarodnem turnirju,” so zapisali na klubski spletni strani mariborskega kluba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Lendavi grožnje Madžarov o prenehanju financiranja

Nogometnemu drugoligašu iz Lendave grozi, da bi lahko ostal brez pomembnega financiranja i…