V zaključku minulega leta smo povzeli pisanje srbskih medijev, da bo Slaviša Stojanović zaradi neizplačanih zaostalih obveznosti tožil beograjski klub, ki ga je lani po sedmih letih popeljal do naslova državnih prvakov.


“Ko sem odhajal iz kluba, smo se dogovorili, da mi bodo zaostale dolgove izplačali v nekaj obrokih. Prvega bi morali poravnati avgusta, drugega oktobra… Denarja nisem dobil, zato sem skušal s posameznimi člani vodstva kluba navezati stik, vendar na moje klice in sporočila niso odgovarjali, kar me je zmotilo. Šele pred kratkim sva si izmenjala sporočila z Zvezdanom Terzićem,” je tik pred koncem minulega leta srbskim kolegom zaupal Ljubljančan, ki že nekaj mesecev deluje na klopi belgijskega Liersa. Danes pa so srbski mediji razkrili še vsoto, ki bi jo morala Crvena zvezda nakazati na račun 45-letnega strokovnjaka. Rdeče-beli po pisanju Monda Stojanoviću dolgujejo 120 tisoč evrov.

Čeprav se je Stojanović ob slovesu od Marakane z novim vodstvom kluba dogovoril za obročno izplačevanje obveznosti, so se Beograjčani na dogovor požvižgali, zato Stojanoviću ne preostane nič kaj drugega kot tožba. Takšen korak je ubral tudi Robert Prosinečki, ki mu Zvezda dolgu 130 tisočakov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mamić: “Dogovoril sem se, da bo Milanič novi trener Dinama, a je Antolić vse pokvaril!”

Medsebojni gnev na skupščini zagrebškega Dinama je v zadnjih nekaj tednih glavna novica pr…