Po Romi, Manchester Unitedu in Liverpoolu je Samir Handanović dobil novega snubca. Za Ljubljančana, ki je kljub temu, da Milančani letos ne blestijo, eden najboljših posameznikov Interja, naj bi se po poročanju Il Mattina ogrel še Napoli.


Klub, ki prebiva na glasnem San Paolu bo v nadaljevanju spomladanskega dela branil tretje mesto na lestvici Serie A,  ki prinaša nastop v kvalifikacijah za Ligo Prvakov. Handanovića pogodba do Interja veže še do konca naslednje sezone, kar seveda pomeni, da je v igri veliko manj denarja, kot pa bi ga bilo, če bi pogodba trajala še nekaj let. Tudi Nerazzurri se zagotovo ne bodo vdali, saj je Handanović eden najpomembnejših členov ekipe, brez katerega bi Inter jesen verjetno končal še nižje. Kot smo že pisali, so italijanski mediji pred dnevi že poročali, da bi bil Handanović v primeru nove pogodbe z Interjem vsako leto bogatejši za okrogle tri milijone evrov. 29-letnik je tako verjetno pred zadnjo veliko odločitvijo v svoji karieri.

Njegov agent Federico Pastorello je že dejal, da si Samir želi ostati na Apeninskem polotoku, zato se zdi Napoli, ki je redni gost evropskih zelenic, več kot odlična opcija. A reprezentančni vratar naj bi že nekajkrat poudaril, da je Inter ne glede na vse še vedno prioriteta.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundži ni uspelo, Ludogorec v Zagrebu kar trikrat videl rdeče

Slovenski dvojec pri Ludogorcu, Ante Šimundža in Žan Karničnik, sta zaključila z boji za u…