Rene Krhin po lanski sezoni, ko je v dresu Bologno redno zbiral minute in v Serie A odigral 27 krogov, v aktualni sezoni več ali manj znova greje klop. Pri milanskem Interju je pod vodstvom trenerja Walterja Mazzarrija dobil za ščepec priložnosti, nič kaj bolje ne kaže niti pod novim strategom Robertom Mancinijem.


Italijanski mediji so se v preteklih tednih že razpisali, da bi lahko 24-letni vezist iz Jakobskega dola spomladi srečo preizkušal v novem okolju. Selitvi je bojda že prikimal tudi Mancini, a do prestopa vsaj za zdaj že ni prišlo. Ob nekaterih italijanskih klubih so se za Krhina zagreli pri angleškem Leeds Unitedu in nemškem Hamburgu, po najnovejših informacijah, o katerih so se razpisali pri spletnem portalu TuttoMercatoWeb, pa naj bi zanimanje prihajajo tudi iz Španije. Po nekdanjem gojencu mladinske šole Maribora naj bi povpraševali pri Cordobi, ki v letošnji sezoni po več kot štirih desetletjih znova nastopa med najboljšimi klubi. Andaluzijci se borijo za obstanek v elitni druščini, v devetnajstih tekmah so zbrali osemnajst točk in zasedajo štirinajsto mesto lestvice, a zgolj z dvema točkama prednosti pred mesti, ki vodijo navzdol.

O kakšni vrsti prestopa, posoji ali popolnem prenosu lastniških pravic, bi v morebitni transferju šlo, vsaj za zdaj še ni vesti, je pa jasno, da bi priložnost za igro Krhinu dobro dela. Bi se lahko šestnajstkratni reprezentant Slovenije po osmih letih prvič preizkusil tudi izven meja Italije? Morda ne, saj naj bi na vrata črno-modrih potrkala tudi Parma, ki je pred dnevi dobila novega lastnika.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Blaž Kramer avtor dveh zadetkov, kljub temu brez treh točk

V 22. krogu poljske Ekstraklase je Korona gostila Legio. Gledalci so bili priča šestim zad…