Pred dnevi smo že pisali o tem, da pri nemškem Leipzigu, ki trenutno igra še v drugoligaški druščini, ne bi imeli nič proti, če bi Kevin Kampl ostal v družini Red Bulla. Slovenski reprezentant namreč poleti zagotovo zapušča Salzburg, seznam klubov, ki naj bi se zanimali zanj, pa je iz dneva v dan daljši.


V zadnjih tednih so znova glasnejše govorice, da naj bi ga v svojih vrstah želeli pri Bayerju iz Leverkusna, kjer se je Kampl naučil nogometa, angleški Mirror pa danes na svoji spletni strani poroča, da naj bi ga v svojih vrstah želel tudi angleški Southampton. ‘Saintsi’, ki se po enajstih tekmah nahajajo na drugem mesto lestvice Premier lige, so po poročanju istega vira svetlolasega vezista spremljali že na Wembleyju, na reprezentančni tekmi Anglije in Slovenije, kjer se v nemškem Sölingenu rojeni Slovenec sicer ni preveč izkazal.

Southampton, ki je po pisanju nekaterih medijev zagrizel tudi za mariborskega Petra Stojanovića, naj bi si Kampla v svojih vrstah želel že v januarskem prestopnem roku.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundži ni uspelo, Ludogorec v Zagrebu kar trikrat videl rdeče

Slovenski dvojec pri Ludogorcu, Ante Šimundža in Žan Karničnik, sta zaključila z boji za u…