Haris Vučkić ima za sabo odličen mesec, saj se je v obdobju štirih tednov kar petkrat vpisal med strelce in prispeval zajeten delež k nizu neporaženosti, saj so Rangersi sestavili že devet tekem brez poraza, nazadnje pa v obračunu vrhe lestvice ugnali edinburški Hearts.


Takrat smo pisali tudi o tem, da si Domžalčana v Glasgowu želijo zadržati v svojih vrstah, kar je za tamkajšnje medije potrdil tudi trener Stuart McCall. “Če bom trener Rangersov tudi v naslednji sezoni, kar je vsekakor mogoče, je Haris igralec, ki mene in tudi klub zagotovo zanima, saj gre za zelo dobrega nogometaša,” je medijem zaupal dolgoletni vezist modrih, ki se je na trenerski stolček Rangersov usedel 12. marca, dva dneva po tem, ko se je Vučkić veselil ligaškega prvenca. Želja, da bi visokorasli Slovenec ostal član kluba pa ni zgolj enostranska, saj je 22-letni ofenzivni vezist otoškim medijem priznal, da bo poleti verjetno zapustil vrste Newcastle Uniteda, tokrat za stalno: “Zavedam se, da v naslednji sezoni ne bom v Newcastlu. Nisem žalosten, saj sem trenutno osredotočen na to, da Rangerse spravimo med prvoligaše.”

Vučkić ne skriva, da želi v prihodnji sezoni igrati med najmočnejšimi škotskimi klubi, med katere pa se bo moral klub, ki domuje na kultnem stadionu Ibrox, prebiti skozi dodatne kvalifikacije. “Na potezi so Rangersi, vendar sem sam pripravljen prestopiti. Če uresničimo cilj, potem upam, da bom v prihodnji sezoni naskakoval nove izzive,” je še dodal nekdanji član Domžal in za konec še razkril, da si želi v prihodnji sezoni zatresti mrežo Celtica.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bijol in Lovrić izgubila v gosteh

Naši zahodni sosedje so bili minuli vikend dejavni na tekmah 21. kroga Serie A. To je bil …