Steve Evans, trener tretjeligaškega Rotherham Uniteda bo lahko tudi v januarju računal na Harisa Vučkića. Vodstvi Rotherhama in Newcastle Uniteda sta se namreč dogovorili za podaljšanje posoje, mladi nogometaš pa bo v dresu “mlinarjev” igral vse do konca januarja.


21-letni ofenzivni vezist je vrste Rotherhama okrepil konec novembra, ko ga je trener Alan Pardew v paketu z Jamesom Tavernierjem poslal na kaljenje v tretji rang angleškega nogometa. Posoja bi se iztekla po jutrišnjem obračunu z ekipo Coventry Cityja, a sta oba nogometaša pristala na podaljšanje posoje, s čimer je bil zadovoljen tudi trener Evans: “Vsakdo, ki ju je videl igrati, je lahko opazil, da imata odlične sposobnosti. Oba, Vučkić in Tavernier, sta v dresu Rotherhama prikazala odlične predstave in vesel sem, da smo se uspeli dogovoriti za podaljšanje posoje.

Vučkić je v dresu Rotherhama skupno odigral pet srečanj, zbral 185 minut in minuli teden zabil tudi lep zadetek, ki je njegovemu moštvu zagotovil vse tri točke v obračunu z ekipo Bradford Cityja, ki si ga lahko še enkrat ogledate v spodnjem posnetku.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Snubci na vratih Jake Bijola

Kljub boju Udinese-ja do zadnjega kroga in s tem obstanka v Serii A, ne spremeni dejstva, …