Steve Evans, trener tretjeligaškega Rotherham Uniteda bo lahko tudi v januarju računal na Harisa Vučkića. Vodstvi Rotherhama in Newcastle Uniteda sta se namreč dogovorili za podaljšanje posoje, mladi nogometaš pa bo v dresu “mlinarjev” igral vse do konca januarja.


21-letni ofenzivni vezist je vrste Rotherhama okrepil konec novembra, ko ga je trener Alan Pardew v paketu z Jamesom Tavernierjem poslal na kaljenje v tretji rang angleškega nogometa. Posoja bi se iztekla po jutrišnjem obračunu z ekipo Coventry Cityja, a sta oba nogometaša pristala na podaljšanje posoje, s čimer je bil zadovoljen tudi trener Evans: “Vsakdo, ki ju je videl igrati, je lahko opazil, da imata odlične sposobnosti. Oba, Vučkić in Tavernier, sta v dresu Rotherhama prikazala odlične predstave in vesel sem, da smo se uspeli dogovoriti za podaljšanje posoje.

Vučkić je v dresu Rotherhama skupno odigral pet srečanj, zbral 185 minut in minuli teden zabil tudi lep zadetek, ki je njegovemu moštvu zagotovil vse tri točke v obračunu z ekipo Bradford Cityja, ki si ga lahko še enkrat ogledate v spodnjem posnetku.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dončić, kaj praviš na to?! Šeško spreten tudi na košarkarskem igrišču (VIDEO)

Benjamin Šeško trenutno velja za enega največjih talentov slovenskega nogometa. Jasno je, …