Haris Vučkić bo vsaj za en mesec zamenjal nogometno okolje, saj ga je vodstvo Newcastle Uniteda posodilo tretjeligaškemu Rotherhamu, ki po osemnajstih krogih League One z 28 točkami zaseda sedmo mesto.


“Mlinarji” so se letos ponovno vrnili med tretjeligaše, saj so v lanski sezoni v League Two zasedli drugo mesto. 21-letni Domžalčan bo že jutri opravil prvi trening z novo sredino, ki jo vodi Steve Evans. 51-letni trener ni skrival zadovoljstva ob prihodu mladega reprezentanta Slovenije, ki je lani proti Škotski debitiral tudi v dresu članske izbrane vrste. Vučkić je v letošnji sezoni v dresu “srak” zaigral le enkrat in sicer v ligaškem pokalu proti Morecambu. V črno-belem dresu je Vučkić do sedaj zbral sedemnajst nastopov in se veselil tudi enega zadetka, še večji napredek pa so ustavile tudi številne poškodbe, ki so v preteklih letih mučile obetavnega nogometaša, ki v Angliji igra že šesto leto.

V Rotherham se je z Vučkićem preselil tudi soigralec James Tavernier, oba pa bosta imela pravico nastopa že na sobotnem obračunu z Gillinghamom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

VIDEO: Kurtić prvič v začetni postavi in takoj do prvenca za Južnotirolce

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić ni dolgo rabil, da se je ponovno privadil na nogometn…