Rene Mihelič od danes naprej pri madžarskem Debrecenu nima več slovenske družbe, saj se je Dalibor Volaš po letu in pol razšel z aktualnim državnim prvakov, v dresu katerega v zadnjih mesecih ni dobival veliko priložnosti.


Odločitev o sporazumni prekinitvi pogodbe tako ni preveč presenetljiva, saj je 27-letni Ankarančan v letošnji sezoni odigral zgolj pet ligaških tekem, nekaj priložnost pa je dobil tudi v ligaškem pokalnem tekmovanju, kjer je dosegel tudi zadetek. Volaš je po lanskem prestopu odlično začel poglavje pri Debrecenu, saj se je v jesenskem delu lanskoletnega državnega prvenstva kar šestkrat vpisal med strelce. Letošnje leto pa je bilo za nekdanjega člana Kopra, Bonifike, Nafte, Maribora, moldavskega Šerifa in ruske Mordovie precej manj uspešno.

Kje bo napadalec, ki se je v dresu Maribora na 135 tekmah veselil 50 zadetkov, nadaljeval svojo kariero za zdaj še ni znano. Zimski premor pa za pred tedni novopečenega starša tako prihaja še kako prav, saj ga bo lahko izkoristil tudi za iskanje novih delodajalcev.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bijol in Lovrić izgubila v gosteh

Naši zahodni sosedje so bili minuli vikend dejavni na tekmah 21. kroga Serie A. To je bil …