Jovan Vidović , nekdanji član Domžal in Maribora, bo kariero nadaljeval v Nemčiji. 24-letni centralni branilec se je za sodelovanje dogovoril s članom tretje nemške lige Wehenom iz Wiesbadna.


Visokorasli nogometaš je bil še dober mesec nazaj tik pred podpisom pogodbe z azerbajdžanskim Ravanom iz Bakuja, a do podpisa pogodbe zaradi zapletov ni prišlo. Z nekdanjim članom drugoligaške druščine, Wehen je nazadnje tam igral v sezoni 2008/09, je Ljubljančan podpisal enoletno pogodbo.

“Iskali smo rešitev v obrambi, saj smo tam zaradi številnih dolgotrajnih poškodb močno oslabljeni. Jovan nas je vse prepričal na preizkušnji, saj gre za ambicioznega mladega nogometaša z mednarodnimi izkušnjami. Ne poseduje le odličnih fizičnih lastnosti, saj je kljub mladim letom že zelo izkušen,” je ob predstavitvi novinca dejal športni direktor Michael Feichtenbeiner. Vidović bo imel v Wiesbadnu tudi slovensko družbo, saj za klub kot posojen nastopa tudi nekdanji član Drave in Kopra Denis Perger, ki je sicer v lasti bundseligaša Freiburga.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dvoboj Gorenc Stankovića in Šeška dobil slednji

Včeraj sta se v prvem krogu Bundeslige v Avstriji pomerila Sturm in Salzburg, katerih barv…