Jovan Vidović , nekdanji član Domžal in Maribora, bo kariero nadaljeval v Nemčiji. 24-letni centralni branilec se je za sodelovanje dogovoril s članom tretje nemške lige Wehenom iz Wiesbadna.


Visokorasli nogometaš je bil še dober mesec nazaj tik pred podpisom pogodbe z azerbajdžanskim Ravanom iz Bakuja, a do podpisa pogodbe zaradi zapletov ni prišlo. Z nekdanjim članom drugoligaške druščine, Wehen je nazadnje tam igral v sezoni 2008/09, je Ljubljančan podpisal enoletno pogodbo.

“Iskali smo rešitev v obrambi, saj smo tam zaradi številnih dolgotrajnih poškodb močno oslabljeni. Jovan nas je vse prepričal na preizkušnji, saj gre za ambicioznega mladega nogometaša z mednarodnimi izkušnjami. Ne poseduje le odličnih fizičnih lastnosti, saj je kljub mladim letom že zelo izkušen,” je ob predstavitvi novinca dejal športni direktor Michael Feichtenbeiner. Vidović bo imel v Wiesbadnu tudi slovensko družbo, saj za klub kot posojen nastopa tudi nekdanji član Drave in Kopra Denis Perger, ki je sicer v lasti bundseligaša Freiburga.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

VIDEO: Verbič in Gnezda Čerin prispevala k zmagi Panathinaikosa

V 6.krogu grške Superlige smo lahko ponovno spremljali Panathinaikos, katerega barve brani…