Po Andražu Kirmu, ki se je v dresu ciprske Omonie veselil drugega zadetka v letošnji sezoni, se je nocoj med strelce vpisal tudi Dominic Maroh. V Nemčji rojeni branilec izbrane vrste je v polno meril prvič v letošnji sezoni.


Kljub vsemu pa zadetek 27 letnega branilca ni bil dovolj za točke kozličkov. Köln je na gostovanju pri letos odličnem Wolfsburgu ostal praznih rok, pa čeprav je v 12. minuti povedel prav z zadetkom Maroha, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi. Ta je po eni od prekinitev ostal v kazenskem prostoru domačih in v slogu najboljših mojstrov s polvolej udarcem z leve strani kazenskega prostora zaključil v bližnji kot domačega gola. Gostujoče vodstvo sicer ni bilo dolgo, saj je Bas Dost izenačil že pet minut po zadetku Maroha, za deseto zmago volkov pa je v 78. minuti zadel branilec Naldo.

Maroh je v osrčju obrambe odigral celotno srečanje, medtem ko je Mišo Brečko srečanje spremljal z rezervne klopi. Köln z 19 točkami, moštvo je danes vpisalo osmi poraz sezone, ostaja na enajstem mestu ligaške razpredelnice.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Elsner še drugič odpravil Bordeaux, prednost pred zasledovalci znaša velikih deset točk!

Le Havre pod vodstvom slovenskega stratega Luke Elsnerja še naprej blesti v francoski Ligu…