Krizi belgijskega Liersa, ki ga na trenerskem stolčku vodi Slaviša Stojanović, pri delu pa mu pomaga pomočnik Miloš Kostić, ni videti konca. Rumeno-modri tudi v desetem poizkusu niso zmogli priti do zmage.


To sicer ni ravno presenetljivo, saj so varovanci nekdanjega selektorja Slovenije na domačem igrišču gostili vodilni Club Brugge. Zato pa znova boli visok poraz, saj je Lierse znova doživel pravo ponižanje in še drugič zapored izgubil s šestimi zadetki razlike. Gostje so na novo katastrofo nakazali že v uvodne pol ure, ko je Eric Matoukou kar dvakrat zatresel lastno mrežo. Izkušeni branilec je Bobana Bajkovića prvič premagal v 10. minuti, drugič pa v 27. minuti. Črnogorski čuvaj mreže, ki ga je v Belgijo zvabil prav Stojanović, je do konca prvega polčasa klonil še trikrat. V 34. minuti je Refaelov z bele točke povišal na 0:3, še pred tem je bil zaradi prekrška za najstrožjo kazen izključen Bensebaini, nato pa sta v razmiku štirih minut zadela še Izquierdo in z nekaj sreče tudi de Sutter. Gostje so v drugem polčasu nekoliko popustili in moža več na igrišču izkoristili le še enkrat, v 72. minuti se je še drugega zadetka na tekmi veselil Refaelov.

Belgijci odhajajo na krajši zimski odmor, državno prvenstvo se bo s tekmami 22. kroga nadaljevalo 17. januarja, ko Lierse, ki ostaja priklenjen na dno lestvice, čaka novo zahtevno gostovanje pri drugouvrščenem Anderlecthu.

https://www.youtube.com/watch?v=PN1ub9mXTF4

https://www.youtube.com/watch?v=-CsjsVHQhpk

https://www.youtube.com/watch?v=oNaQvo2TkPA

https://www.youtube.com/watch?v=qDj-FpOxPpI

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundži ni uspelo, Ludogorec v Zagrebu kar trikrat videl rdeče

Slovenski dvojec pri Ludogorcu, Ante Šimundža in Žan Karničnik, sta zaključila z boji za u…