Slaviša Stojanović je z Liersom v okviru trinajstega kroga že včeraj zvečer gostoval pri visokoletečem Genku. Obračun se ni končal po željah gostov, ki so doživeli še sedmi poraz v letošnji sezoni, a so imeli ob tem marsikaj povedati tudi čez sodniško ekipo, ki jo je vodil Wim Smet.


Sodniška ekipa je namreč v 65. minuti priznala zadetek Herva Kageja, čeprav je v spodnjem posnetku jasno razvidno, da se je žoga od prečnika odbila kakšen meter nazaj v igrišče. Genk je s tem povedel z 2:0, odločitev sodnikov pa je razburila tako nogometaše na zelenici, kot tudi klop rumeno-črnih. Slaviša Stojanović in pomočnik Miloš Kostić sta bila ob glasnih protestih poslana na tribuno, Smet pa je Pierre-Yvesu Ngawi pokazal rumeni karton. Slednji je v 76. minuti porumenel še drugič, drugi rumeni karton pa je v 80. minuti prejel še Traore, kar so domači izkoristili še za tretji zadetek, potem ko je v 83. minuti zadel Buffel.

Iz belgijske nogometne zveze so medtem že sporočili, da bo slovenski trenerski dvojec na klopi Liersa izpustil tekmo s Kortrijkom, obenem pa bo vsak od njiju moral plačati še 400 evrov denarne kazni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nekdanji celjski vezist do prvenca v Turčiji

Še v lanski sezoni je branil barve grofov, na začetku letošnje pa so Celjani Jakoba Novaka…