Krakovsko Wislo sta med zimo zapustila oba slovenska nogometaša. Boban Jović je novega delodajalca našel v Turčiji, natančenje v Bursi, Denis Popović pa je nove izzive našel v Rusiji, na robu Evrope, saj se je za sodelovanje dogovoril z Orenburgom.


Klub iz istoimenskega mesta nedaleč od meje s Kazahstanom v letošnji sezoni prvič igra med najboljšimi ruskimi klubi, v skladu s pričakovanji pa se bori za obstanek. Skupno 16 točk je zaenkrat dovolj za 14. mesto, a včeraj ni veliko manjkalo, da bi Popović, ki je v igro vstopil v 63. minuti, in soigralci na svoj račun dodali vsaj še eno točko.

Orenburg je gostoval v Moskvi, pri vodilnem Spartaku ter po dveh zadetkih Zobnina že zaostajal z 2:0, nato pa so udarili gostje, ki so v zgolj dobri minuti prišli do izenačenja. V 71. minuti je v polno meril Duris, že minuto pred tem pa se je s pravcatim evrogolom proslavil Celjan, ki je po preigravanju neubranljivo sprožil v daljši vratarjev kot in slavil prvenec na ruskih zelenicah. Spodnji posnetek pove vse.

Kljub presenetljivemu izenačenju se pri Orenburgu niso veselili velike točke, saj je Spartak v šesti minuti sodniškega dodatka, po golu Promesa, vknjižil novo zmago.

 

Prvi gol u Rusiji i to protiv Spartak Moskve ⚽️🙈🇷🇺

A post shared by Denis Popović (@denis_popovic10) on

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vpogled v dan nogometaša na dan tekme v Ligi prvakov

Benjamin Šeško je včeraj gostoval na podcastu pri enem izmed največjih slovenskih ustvarja…