Prihod Uroša Koruna, nekdanjega soigralca iz domžalskih vrst, je na Sašo Aleksandra Živca očitno vplival izjemno dobro. Primorec ima za sabo izjemen začetek sezone, ki se pozna tudi pri rezultatih kluba, saj Piast Gliwice po petih krogih poljskega državnega prvenstva zasedajo sam vrh ligaške razpredelnice.


Potem ko se je Živec dobra dva tedna v obračunu z Gornikom veselil strelskega prvenca v dresu Piasta, je bil po minulem krogu uvrščen v ligaško enajsterico kroga, včeraj pa se je veselil še zadetka kariere. Živec, Korun, ki je v igro vstopil deset minut pred koncem tekme, in soigralci so na domači zelenici gostili varšavsko Legio, po štirih krogih vodilno moštvo lige. Gostje iz prestolnice so povedli že v sedmi minuti, z zadetkom Nikolića, a so domači hitro izenačili preko Nesporja.

Ko je že kazalo, da se bo obračun razpletel z delitvijo točk, pa je na sceno stopil nekdanji član Primorja in Gorice, ko je po predložku z desne izkoristil mlačno posredovanje gostujočega branilca in poskrbel za veselje domačih, ki so se s četrto zmago v sezoni zavihteli na prvo mesto lestvice.

https://www.youtube.com/watch?v=oORbDLCSDho

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenski vratar prvič po poškodbi znova stopil med vratnici

Slovenski vratar Aljaž Ivačič, ki si nogometni kruh služi onkraj luže, se je uspešno vrnil…