Haris Vučkić bo pred novo sezono očitno primoran zamenjati delodajalce. Novi strateg srak Steve McClaren na nogometaša, ki je spomladi navduševal v dresu glasgowskega Rangersa, ne računa, saj se Domžalčan pripravlja z mlado ekipo Newcastle Uniteda.


Ekipa do 21 let se v teh dneh nahaja na krajši turneji po Nizozemski, kjer je moštvo s severa Anglije odigralo že tri srečanja. Po dveh zmagah z mladima ekipama Vitesseja (4:3) in Utrechta (2:1), so se varovanci trenerja Petra Beardsleyja včeraj pomerili še z mlado ekipo Ajaxa, v tekmi, ki je bila odigrana za zaprtimi vrati pa je bilo padlo kar deset zadetkov, kar sedem v mreži Newcastle Uniteda. Ajax je srečanje dobil s 7:3, poraz gostov pa je z dvema zadetkoma omilil tudi naš Vučkić. Najprej je znižal na 2:1, 3:1 je bil izid polčasa, nakar so domači v nadaljevanje krenili kot naviti in zabili kar štiri zadetke. Vučkić se je v nadaljevanju še enkrat vpisal med strelce, končni izid pa je postavil Cobain.

Kljub temu, da sta bila zadetka dosežena v dresu drugega moštva, pa se je Vučkić podpisal pod mojstrovino, ki bi mu jo zavidali tudi največji mojstri okroglega usnja, mar ne?

https://www.youtube.com/watch?t=29&v=KUklH74gMoA

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Samardžić zamenjal klub v Združenih arabskih emiratih

Nekdanji slovenski reprezentančni branilec Miral Samardžić je v Združenih arabskih emirati…