Dejana Mezgo se je poleti dolgo povezovalo z vrnitvijo v Slovenijo, nekdanjega člana so nekateri mediji selili v ljubljansko Olimpijo, a se dolgoletni član vijolic na koncu ni odločil za ta korak. Izkušeni vezist, ki se je v pripravah na novo sezono razšel s splitskim Hajdukom, se je konec avgusta odločil za selitev na Ciper.


Pred dnevi se mu je na sredozemskem otoku pridružila tudi družina, kar je očitno dobro vplivalo tudi nanj, saj je v dresu Apollona včeraj odigral še drugo tekmo in se veselil strelskega prvenca. Mezga in soigralci so se na domači zelenici pomerili z Ethnikosem iz Achnasa, gledalci pa so videli kar sedem zadetkov, pet v mreži gostov, ki so sicer v 14. minuti povedli. A sledil je bučen odgovor domače čete, ki je med 26. in 43. minuto zabila kar štiri zadetke, pod tretjega se je podpisal Mezga, ki je s prefinjem lob udarcem dokončal hiter protinapad.

Apollon se z desetimi točkami po nepopolnem petem krogu nahaja na četrtem mestu, na dnu pa je z ničlo Ayia Napa še ene nekdanje vijolice, Marka Pridigarja ter Aneja Lovrečiča.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

VIDEO: Kolmanič asistiral v osrčju Amerike

Austin Žana Kolmaniča v ligi MLS še naprej niza tekme brez zmage. Teksančani so na gostova…