Potem ko so nekateri italijanski mediji sredi tedna poročali, da se Josipu Iličiću v dresu Fiorentine počasi izteka čas za dokazovanje in bo imel za to, da prepriča strokovni štab, na voljo le še nekaj tekem, je 26-letni vezist odgovoril z dvema zelo dobrima tekmama.


Že v četrtek je v sklopu tretjega kroga Evropske lige na gostovanju pri solunskem PAOK-u podal za edini zadetek Fiorentine, pod katerega se je v 39. minuti podpisal Juan Vargas, nocoj pa je na gostovanju pri AC Milanu zadel še sam. Domači so povedli z zadetkom Nigela de Jonga povedli v 25. minuti, nakar je v 64. minuti udaril Iličić, ki je po podaji Juana Cuadrada silovito krenil proti golu Milana in z lepim diagonalnim udarcem z dobrih 20 metrov matiral nemočnega Cristiana Abbiatija.

26-letni Gorenjec se je veselil prvega ligaškega zadetka v letošnji sezoni, Firenčani pa so po zaslugi Iličićevega zadetka San Siro še četrtič zapored zapuščali neporaženi. Kurtić je v dresu Fiorentine igral do 54. minute, ko ga je na zelenici zamenjal ravno rojak.

https://www.youtube.com/watch?v=FVcFUPUrxDg

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenija edina z dvema predstavnikoma med elitno deseterico

Včeraj je v Parizu potekala slavnostna podelitev priznanj najboljšim posameznikom v letošn…