V Nemčiji bodo najboljši klubi z državnim prvenstvom pričeli prihodnji teden, dva kroga pa sta že za tamkajšnjimi drugoligaši. Ligaško tekmovanje ta vikend počiva, saj so na vrsti pokalne obveznosti, že včeraj je z uvodno nalogo opravil FSV Frankfurt, katerega član je tudi Zlatko Dedić.


Dedić in soigralci so gostovali v prestolnici, pri BFC Dynamu, ki je bil v času dveh Nemčij z desetimi naslovi državnih prvakov najuspešnejši klub NDR, danes pa nastopa v četrtem rangu nemškega nogometa. Gostje so odlično krenili v obračun in povedli že v tretji minuti dvoboja. Golley je izsilil enajstmetrovko, najstrožjo kazen pa je izkoristil Kapllani. Tri minute pred odhodom na odmor so gostje podvojili svojo prednost, po zvitem prostem strelu pa je odbito žogo v mrežo Dynama pospravil prav Zlatko Dedić, ki je v 37. minuti zamenjal Krusko in hitro upravičil zaupanje trenerja Tomasa Orala.

Domača četa je v 63. minuti zapravila strel z bele točke, Frankfurt pa je srečanje mirno pripeljal do konca in se uvrstil v šestnajstino finala pokala.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Za Šporarja tokrat v igri Ligue 1?

Sporting iz Lizbone, kjer je Ljubljančan začel prejšnjo sezono, na Šporarja naj ne bi več …