Robert Berić se je po novembrski težki poškodbi kolena že vrnil na nogometne zelenice. Krčan bo moral na prve tekme po poškodbi čakati še lep čas, si je pa slovenski reprezentant po štirimesečnem okrevanju včeraj prvič nadel nogometne čevlje in ločeno od moštva opravil tudi prvi trening z žogo.


Spomnimo, Berić se je poškodoval 8. novembra, tik pred reprezentančnima tekmama Slovenije in Ukrajine, ko je St. Etienne klonil v gosteh pri Lyonu, po grdem prekršku Jordana Ferrija. Že takoj po prekršku, ki se je zgodil v 78. minuti, je bilo jasno, da s kolenom bivšega napadalca Krškega, Interblocka, Maribora, graškega Sturma in dunajskega Rapida, ki je poleti z njegovo prodajo zaslužil polšesti milijon evrov, nekaj ni v najlepšem redu. Zdravniški pregledi so pokazali, da je v desnem kolenu strgana križna vez, zdravniki pa so mu tedaj že napovedali zaključek letošnje sezone.

Če bo Krčan, ki je jeseni na 22 tekmah dosegel kar enajst zadetkov in še sedem asistenc, v letošnji sezoni vknjižil še kakšno minuto, pa bo verjetno jasno šele ob koncu letošnjih klubskih obveznosti.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Odlične predstave slovenskega branilca na severu Evrope

V latvijski ligi se dokazuje 25-letni Žiga Lipušček, ki je v dresu FK RFS dosegel pomemben…