Robert Berić, junak pomembne torkove zmage nad Estonijo, se je po zaključku reprezentančnih obveznosti dokončno preselil v Francijo. Krčan je včeraj prvič treniral z novimi soigralci pri St. Etiennu, ki ga je sedmi sili tudi uradno predstavil kot novega igralca zelenih.


“Ne morem obljubiti, da bom uspešen že takoj v začetku, a lahko zagotovim, da bom dal vse za to. Vem, da je Ligue 1 zelo fizična. Vse bo zame novo, odkriti bom moral nov nogomet. Seveda pa bom trdo treniral, skušal kazati dobre igre in čimprej zadeti. Najpomembnejše pa je to, da moja ekipa dobiva tekme,” je na predstavitveni novinarski konferenci dejal novopečeni član z desetimi naslovi državnih prvakov najtrofejnejšega francoskega kluba. Da od nekdanjega člana Krškega, Interblocka, Maribora, Sturma in Rapida pri St. Etiennu pričakujejo veliko, priča tudi dejstvo, da so novega člana kluba pozorno spremljali v prvem dnevu v klubu, o njem pa so spregovorili tudi novi soigralci.

Berić, ki bo na hrbtu nosil številko 27, je med drugim dejal, da se bo skušal hitro naučiti tudi francoskega jezika: “Vse je šlo dobro, soigralci so me pozdravili. Veliko soigralcev in trener govori angleško, tako da pri komunikaciji ne bom imel težav. Vseeno pa se želim kar se da hitro naučiti Francosčine. Pred izvedbo prestopo sem bil živčen, danes pa sem srečem, da sem tukaj, in že nestrpno čakam na spoznavanje novega tekmovanja.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kolmanič prvič na novem stadionu, ki je bil povsem poln

Žan Kolmanič, ki se je marca preselil v ZDA, kjer v Teksasu igra za Austin, je skupaj s sv…