V torek smo pisali o tem, da bi tudi Etien Velikonija utegnil biti del prenove moštva Cardiff Cityja, ki je v začetku meseca že odslovilo štiri nogometaše. Primorec za zdaj še ostaja član kluba, a bo spomladi kot posojen igral za belgijski Lierse, ki ga vodi Slaviša Stojanović.


Velikonja se je skupaj z makedonskim branilcem Danielom Mojsovom, ravno tako novincem v vrstah rumeno-črnih, ponoči že pridružil pripravam na Portugalskem, danes pa že opravil uvodni trening. Nekdanji napadalec Gorice in Maribora je sicer v letošnji sezoni za prvo moštvo Cardiff Cityja odigral vsega deset minut, zato pa je redno igral v dresu drugega moštva in se na tekmah slednjega izkazal tudi z lepimi zadetki. Te bodo pri Liersu še krvavo potrebovali, saj se klub, ki bo prihodnje leto praznoval stoletnico delovanja, po 21 krogih nahaja na dnu ligaške razpredelnice.

Slaviša Stojanović je tako že po zadnji jesenski tekmi, ki jo je Lierse s Club Bruggom izgubil z 0:6, napovedal prihod okrepitev, tako sta se v klub že pred dnevi preselila Brice Ntambwe in Dušan Mičić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bijol in Lovrić izgubila v gosteh

Naši zahodni sosedje so bili minuli vikend dejavni na tekmah 21. kroga Serie A. To je bil …