Etien Velikonja bi utegnil svojo kariero nadaljevati v Bosni in Hercegovini, natančneje v njeni prestolnici, saj naj bi po poročanju nekaterih bosanskih medijev v naslednjih dneh kot posojen nogometaš Cardiff Cityja okrepil vrste Sarajeva.


Sarajevo in Cardiff City, katerega član je 25-letni Šempetrčan, imata namreč istega lastnika, malezijskega poslovneža Vincenta Tana. Malezijec je dvakratne prvake Bosne in Hercegovine prevzel v drugi polovici lanskega leta in takrat napovedal, da bo v naslednjih treh letih v klub vložil pet milijonov evrov, oba kluba pa bosta odigrala tudi prijateljske tekme in sodelovala v izmenjavi igralcev. In ravno Etien Velikonja, ki mu v valižanskem moštvu, sicer članu elitne Premier League, ne cvetijo rožice, bi utegnil postati prva Tanova okrepitev za naskok na vrh prvenstva. Sarajevo bo namreč spomladanski del sezone pričakalo na drugem mestu lestvice, z dvema točkama zaostanka za mestnim rivalom Željezničarjem.

Barve Sarajeva, ki ga bo spomladi s klopi vodil Robert Jarni, sicer že brani nekdanji član Maribora, gre za Nikolo Komazeca, ki se je Koševo preselil lani poleti in v osemnajstih nastopih dosegel kar štirinajst zadetkov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

VIDEO: Verbič in Gnezda Čerin prispevala k zmagi Panathinaikosa

V 6.krogu grške Superlige smo lahko ponovno spremljali Panathinaikos, katerega barve brani…