Pred dnevi je odmevala vest, da je Andraž Šporar zaradi poškodbe že sklenil z letošnjo sezono. V mariborskem klubu so danes potrdili, da mora Aleksander Rajčević, ki se je pred šele nekaj tedni znova vrnil na igrišča, zaradi poškodbe kolenskih ligamentov na nov operativni poseg, nič kaj boljše pa se očitno ne piše niti Kevinu Kamplu.


Reprezentančni vezist si je v sobotnem dvoboju proti dortmundski Borussii poškodoval mečno mišico. Nemški mediji so dan po tekmi poročali, da bo moral Kampl počivati dva do tri tedne, očitno pa bo prisilni počitek še nekoliko daljši. Tako gre sklepati tudi po igralčevi objavi na Instagramu. Kampl se je oglasil iz bolnišnične postelje. “Pozdravljeni prijatelji! Fantje so včeraj prikazali odlično predstavo in si zaslužili napredovanja v naslednji krog. Žal pa je moja poškodba očitno malce bolj zapletena kot sem mislil, zato moram nekaj dni ostati v bolnišnici na pregledih … Vse bom storil, da bom znova hitro pripravljen,” je zapisal petindvajsetletni nogometaš Bayerja, ki se bo v osmini finala evropske lige udaril s španskim Villarrealom.

Zaenkrat sicer še ni jasno, kako dolgo bo nogometaš, ki je bil v letošnji sezoni izjemo pomemben člen Bayerja, svoje soigralce spremljal zgolj ob igrišču, bi pa lahko poškodba vplivala tudi na reprezentančne obveznosti, saj izbrano vrsto Slovenije 23. in 28. marca čakata prijateljski tekmi z Makedonijo in Švedsko.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Milanič vnovič ostal brez službe

Slovenski strateg Darko Milanič je še drugič letos dobil košarico na Cipru. Štiriinpetdese…