Celomesečna saga o prestopu Josipa Iličića še vedno ni dobila končnega epiloga. Morda se bo zaključila jutri, na zadnji dan zimskega prestopnega roka, saj je predsednik Torina Urbano Cairo, priznal, da klub še glede Iličića še ni vrgel puške v koruzo.


Cairo, ki je predsednik Torina že deseto leto, je v pogovoru pred kamerami Skyja priznal, da bo klub jutri znova poizkusil prepričati vodstvo Fiorentine, ki je sicer precej bolj naklonjeno posoji v Bologno, saj je drugoligaš ponudil boljše finančne pogoje, a v Torinu pred jutrišnjim dnem ostajajo optimisti, kar je poudaril tudi predsednik kluba: “Jutri bomo glede Iličića poizkusili znova, videli bomo, če bomo uspeli. Nogometaša si želimo v svojih vrstah, videli pa bomo, če bomo lahko s Fiorentino našli skupni jezik, sam sem optimist. Z igralcem osebno sicer nisem govoril, a tisti, ki so bili v kontaktu z njim in njegovim agentom, so mi povedali, da bi Josip z veseljem prestopil v Torino in oblekel bordo dres. Pripravljen sem plačati posojnino in skleniti dogovor o odkupu po koncu sezone. S Fiorentino smo v dobrih odnosih, to dokazuje tudi posel s Cercijem, ko smo najprej plačali poltretji milijon, nato pa k temu dodali še 4,5 milijona evrov.”

Iličić, za katerega so v Firencah pred letom in pol odšteli devet milijonov evrov, je včeraj, ko je četa trenerja Vincenza Montella v gosteh remizirala z Genoo, tekmo znova spremljal s klopi za rezervne nogometaše, v zadnjih desetih krogih Serie A pa je zaigral zgolj na eni tekmi, ko je na gostovanju pri Ceseni odigrali vsega štirinajst minut. Bo jutri le postal član rdečih bikov?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mamić: “Dogovoril sem se, da bo Milanič novi trener Dinama, a je Antolić vse pokvaril!”

Medsebojni gnev na skupščini zagrebškega Dinama je v zadnjih nekaj tednih glavna novica pr…