Tadej Trdina, ki v avstrijski Bundeslige nosi dres novinca Grödiga, je podobno kot ob koncu jeseni tudi v zaključku spomladanskega dela sezone ujel odlično formo.


26-letni napadalec se je med strelce vpisal tudi danes in moštvu pomagal do zmage na gostovanju pri Neustadtu, ki ga je ekipa iz solnograškega premagala z izidom 1:3. Mežičan se je med strelce vpisal v 43. minuti tekme, ko je izkoristil podajo Stefana Nutza in z levico lepo zadel v desni kot stičišča vratnice in prečnika ter povišal na 2:0. Trdina je igrišče zapustil deset minut pred koncem rednega dela tekme in zadel še devetič v sezoni, kar štiri zadetke pa je dosegel na zadnjih treh tekmah. Dosežek je še toliko impresivnejši, saj je ob težavah s poškodbami v dresu Grödiga zbral 1130 minut.

Grödig se je z zmago približal tretjeuvrščeni Austrii, saj so Dunajčani tokrat le remizirali na gostovanju pri, več ali manj, odpisanemu Innsbrucku. Prednost vijoličastih dva kroga pred koncem znaša še tri točke, ki pa lahko skopnijo že v naslednjem krogu, ko se bosta ekipi pomerili na solnograškem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Slovenski reprezentant bo podaljšal sodelovanje s turškim velikanom

Slovenski reprezentant, ki nastopa za turškega velikana iz Carigrada naj bi bil tik pred p…