Tadej Trdina, ki se je v letošnji sezoni prvič predstavil v elitnem razredu avstrijskega nogometa, bo odslej igral v dresu Wolfsbergerja.


Trdina bo prihodnji dve sezoni nosil dres Wolfsbergerja iz koroškega Volšperka, ki se trenutno nahaja sedmem mestu avstrijske Bundselige, lani, ko je moštvo vodil še Nenad Bjelice, ki se je letos poleti z dunajsko Austrio veselil preboja v skupinski del Lige prvakov, pa je bilo moštvo tik pred prebojem v evropska tekmovanja. 26-letni Mežičan, s katerim smo se pogovarjali konec minulega leta, je letos igral za novinca med bundesligaši, Grödig, in v 21 ligaških nastopih dosegel devet zadetkov ter dodal še tri asistence. Učinek 188 centimetrov visokega napadalca pa bi verjetno bil še boljši, če ga v trenutku, ko je ujel dobro strelsko formo, ne bi zaustavile težave s poškodbami.

“Pri Grödigu je pokazal, da zna dosegati zadetke in je bil v tekmah, ko je igral, vedno nevaren za gol nasprotnikov. V kazenskem prostoru kaže določeno mirnost in vesel sem, da je odločil za WAC,” pa je za spletno stran WAC-a povedal Dietmar Kühbauer, trener Wolfsbergerja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji celjski vezist do prvenca v Turčiji

Še v lanski sezoni je branil barve grofov, na začetku letošnje pa so Celjani Jakoba Novaka…