Graški Sturm se, kot kaže, počasi le prebuja iz zimskega spanca, saj so varovanci trenerja Darka Milaniča danes napolnili mrežo Grödiga, ki je še do današnjega kroga zasedal drugo mesto prvenstvene lestvice, Štajerci se iz solnograškega vračajo s šestimi zadetki in tremi točkami na svojem kontu.


Po obračunu je bil zagotovo zadovoljen tudi Robert Berić, ki je mrežo domačega vratarja Kevina Fenda zatresel dvakrat in se med strelce vpisal prvič po 27. novembru, ko je zadel Riedu. 22-letni Krčan je zadel sedmič in osmič v tej sezoni, s čimer je drugi strelec svojega moštva, na ligaški lestvici strelcev pa si deli dvanajsto mesto. Nekdanji napadalec Krškega, Interblocka in Maribor je na igrišču ostal do 69. minute, v taboru poražencev pa je Tadej Trdina igral dobre pol ure, saj ga je v 31. minuti zamenjal Dieter Elsneg. Grödig je po porazu zdrsnil na četrto mesto, Sturm pa ostaja šesti. Moštvo iz Gradca je sicer prvič po 5. oktobru sestavilo niz dveh zaporednih zmag.

Salzburg, ki si je v minulem krogu zagotovil naslov državnega prvaka, je tokrat gostoval v prestolnici, pri dunajski Austrii. Moštvo slovenskega reprezentanta Kevina Kampla, ki ga tokrat ni bilo niti na klopi, pa je srečanje izgubilo s 3:0.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Slovenski reprezentant bo podaljšal sodelovanje s turškim velikanom

Slovenski reprezentant, ki nastopa za turškega velikana iz Carigrada naj bi bil tik pred p…