Medtem ko se bo Andraž Struna konec marca znova pridružil reprezentančni akciji, leto dni mlajši brat kljub uspešnim predstavam v italijanski Serie B še čaka na prvo vabilo selektorja Srečka Katanca. 24-letni Pirančan pa ima v teh dneh vseeno precej razlogov za dobro voljo.


Nekdanji član koprskega prvoligaša s Carpijem še vedno zaseda vrh ligaške razpredelnice, saj ima klub iz majhnega mesteca v Emilii Romagni enajst krogov pred koncem sezone zajetnih sedem točk prednosti pred drugouvrščeno Bologno. Tudi če se bodo Struna in soigralci, med njimi je tudi nekdanji Goričan Marco Modolo, po koncu sezone veselili zgodovinske uvrstitve med italijanske prvoligaše, je več ali manj jasno, da se bo Primorec vrnil v Palermo, ki ga je Carpiju posodil do konca sezone, in se Sicilijancem poleti pridružil na pripravah. Bočni branilec je z vodstvom Palerma namreč sklenil novo pogodba, čeprav je prejšnji dogovor veljal še dobro leto in pol.

Po novi pogodbi bo član Palerma vse do konca sezone 2018/19, Struna pa je za Primorske novice izdal, da je obenem dobil tudi zagotovila za igranje v prihodnji sezoni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ljubljenec navijačev Olimpije na pragu povratka v Ljubljano?

32-letni Celjan Nik Omladič naj bi bil v pogovorih za prestop v Olimpijo, kjer je med leto…