Več srbskih medijev poroča, da naj bi Crvena Zvezda potem, ko je Ricardo Sa Pinto pred dnevi odstopil z mesta trenerja članske ekipe, danes dobila novega trenerja. Po pisanju nekaterih srbskih medijev pa naj bi bil prvi favorit za naslednika Portugalca ravno bivši trener Domžal in Celja ter nekdanji selektor slovenske reprezentance Slaviša Stojanović.


43-letni Ljubljančan naj bi bil prvi kandidat vodstva kluba, na čelu katerega sedi nekdanji nogometaš in legenda rdeče-belih Dragan Džajić. Odgovor na vprašanje o novem trenerju bo Crvena Zvezda sporočila najkasneje danes popoldne, saj se članska ekipa v nedeljo že odpravlja na priprave v Čatež, zato se vodstvu že rahlo mudi.

Nekateri mediji so sicer kot najprimernejša in najresnejšega kandidata za vroči trenerski stolček omenjali Milovana Rajevca, a je nekdanji selektor Gane namigovanja že zavrnil z besedami, da ga delo v srbskem nogometu trenutno ne zanima, saj se želi posvetiti selektorskemu delu in se znova uvrstiti na svetovno prvenstvo.

Slaviša Stojanovič bi lahko tako po dr. Zdenku Verdeniku, Marijanu Pušniku, Matjažu Keku in Darku Milaniču postal še peti slovenski trener, ki bi v tem trenutku služboval izven slovenskih meja…

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Blaž Kramer avtor dveh zadetkov, kljub temu brez treh točk

V 22. krogu poljske Ekstraklase je Korona gostila Legio. Gledalci so bili priča šestim zad…