Prvi dan 2. kroga kvalifikacij za ligo prvakov je včeraj minil tudi v znamenju treh slovenskih nogometašev, ki so vsi po vrsti na dobri poti, da se s svojimi klubi uvrstijo v naslednji krog.


Ob gostujoči minimalni zmagi Apoela pri črnogorski Sutjeski je za Ciprčane celotno tekmo v vratih odigral slovenski reprezentant Vid Belec, ki je tako na dobri poti, da se uvrsti v tretji kvalifikacijski krog, kjer ciprske prvake čaka boljši iz dvoboja med Qarabagom in Dundalkom. Zmage se je veselil tudi Roman Bezjak, ki pa je celotno tekmo presedel na klopi za rezervne igralce.

Blizu napredovanja je tudi Petar Stojanović, potem ko je zagrebški Dinamo na gostovanju pri gruzijskem Saburtalu svoje delo opravil z odliko in zmagal z 0:2, s čimer so modri z eno nogo že v naslednjem krogu. Stojanović pri slavju sicer ni aktivno sodeloval, saj je v prejšnji sezoni na tekmi osmine finala evropske lige proti Benfici bil izključen in tako ni imel pravice nastopa. V primeru napredovanja Zagrebčane v naslednjem krogu čaka boljši iz dvoboja Ferencvaroš – Valletta. 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

VIDEO: Jan Mlakar osvojil hrvaški pokal

Enaintrideseti hrvaški pokal je imel finalno tekmo na stadionu Poljud v dalmatinski presto…