Stefan Smiljanić, član rezervne ekipe Hannover 96, je v tem tednu bil na preizkušnji pri trenutno enajstouvrščenem poljskem klubu Korone Kielce in imel priložnost, da predstavi svoje znanje, vendar ni zadovoljil pričakovanj strokovnega odbora ekipe, zato se Poljaki niso odločili za skupno sodelovanje.


Mladi 21-letni nogometaš, ki se najbolj znajde na desni strani vezne vrste, otrok Olimpije, je za zeleno-bele odigral 29 tekem, na katerih se je med strelce vpisal dvakrat. Nato ga je pot zanesla v tujino k španskemu četrtoligašu Almanso. Potem pa je podpisal enoletno pogodbo s Hannovrom, pri katerem je igral za rezervno moštvo, za katero je odigral 15 tekem, največkrat je v igro vstopil iz rezervne klopi. Ker pa se pogodba v Nemčiji izteka, morebitnega podaljašanja ni na vidiku, zato Smiljanić išče novega delodajalca.

V tem tednu se je pridružil treningom poljske ekipe Korone Kielce, ki išče menjavo v vezni vrsti, saj je pred dvema tednoma Aleksander Vujović sporočil, da zaključuje svojo športno kariero nogometaša. Mladi Slovenec je sodeloval na nekaj treningih, vendar Leszek Ojrzynski ni bil zadovoljen s prikazanim znanjem in odnosom nogometaša: »Stefan Smiljanič je zanimiv nogometaš, ampak tudi v moji ekipi imamo zanimive nogometaše. Na treh treningih je pokazal premalo, da bi se odločili za nadaljno sodelovanje. Mi potrebujemo nogometaše, ki imajo dodano vrednost,« je ocenil trener Ojzryinski.

Avtorica: Aljaska

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Šeško prvič za Leipzig od začetka

RB Leipzig je v 5.krogu nemške Bundeslige gostoval na Borussia-Parku v Mönchengladbachu. K…