Dejan Kelharju, Nejcu Pečniku, Slaviši Stojanoviću in Milošu Kostiću je uspelo. Slovenska četvorka se skupaj z vsemi, ki jim srce bije za rdeče-bele, veseli naslova državnih prvakov.


Crvena zvezda je vsem osvojenim lovorikam dodala še zvezdico za 26. naslov državnih prvakov, ki so si ga z zmago proti OFK-ju zagotovili pred zelo dobro napolnjeno Marakano. ‘Romantiki’ iz Beograda so se sicer izkazali za trd oreh, saj so v 11. minuti celo povedli, a so varovanci trenerja Slaviše Stojanovića stvari hitro postavili na pravo mesto. Hitro je izenačil Lazović, v 40. minuti pa je Zvezdo v vodstvo popeljal Nejc Pečnik in se veselil še sedmega zadetka v letošnji sezoni. OFK je sicer izenačil še v prvem polčasu, a sta za zmago in potrditev naslova v drugem polčasu zadela Mrdja in Ninković. Lovorika za naslov najboljšega v državi je po sedmih letih znova v rokah rdeče-belih, ki so s tem prekinili vladavino Partizana, ki krog pred koncem zaostaja za tri točke, a se pred Zvezdo ne more več prebiti.

“Ne vem, kaj naj rečem. Igralci in navijači so si to zaslužili, Crvena zvezda si je to v tej sezoni zaslužila. Srečni smo, sedaj se bomo malce poveselili, a nas že v sredo čaka nova tekma,” je po tekmi povedal Slaviša Stojanović, ki so ga ob začetnih težavah nekateri srbski mediji že hitro odpisali, a je z delom in odličnimi rezultati dokazal, da so ga morda nekateri prehitro prekrižali.

Celotna izjava Slaviše Stojanovića

Potek tekme

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji celjski vezist do prvenca v Turčiji

Še v lanski sezoni je branil barve grofov, na začetku letošnje pa so Celjani Jakoba Novaka…