Že dolgo ni tako odmevalo ime Slovenca po nogometni tržnici, kot se to dogaja v zadnjem tednu in pol. Benjamin Šeško, komaj 19-letni napadalec RB Salzburga, ki je tudi standardni slovenski reprezentant, je kot kaže pred morda celo največjo odločitvijo svoje, sicer izredno mlade kariere. Zanj naj bi se zanimala cela plejada klubov, med drugim je svoj interes pokazal tudi aktualni evropski klubski prvak, Real iz Madrida.


A najbolj resno so svoj interes pokazali trije velikani – Paris Saint-Germain, Chelsea in Manchester United, ki Šeška v svojem napadu vidi kot naslednika enega največjih vseh časov, Cristiana Ronalda. Kot poroča Rok Viškovič iz Sportkluba, ima Šeško na pladnju tri ponudbe, po nekaj dneh pa naj bi bila njegova odločitev jasna. Zanj vsi trije ponujajo okoli 50 milijonov evrov, pri Salzburgu pa si ga ne želijo dati od sebe.

V kolikor si bi Slovenec zaželel prestopa, mu Avstrijci ne bodo šli naproti. Navsezadnje bi v tem primeru Šeško postal najdražja prodaja v zgodovini avstrijskega prvaka.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jure Vitulič
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundži ni uspelo, Ludogorec v Zagrebu kar trikrat videl rdeče

Slovenski dvojec pri Ludogorcu, Ante Šimundža in Žan Karničnik, sta zaključila z boji za u…