Bi lahko v nadaljevanju sezone madridskemu Atleticu v boju za naslov španskega prvaka pomagala kar dva Slovenca? Jan Oblak že nekaj mesecev blesti med vratnicama rdeče-belih, zdaj naj bi vodstvo kluba s španske prestolnice v svojih vrstah zaželelo še Kevina Kampla, ki se je po neposrečeni epizodi v Dortmundu v dresu Bayerja vrnil na veliko sceno.


Govorice je za nemški Bild potrdil tudi Kamplov zastopnik Michael Ruhnau. Slednji je dejal, da se je o igralcu pozanimal tudi Andrea Berta, športni direktor madridskega kluba, ki pa ga je Ruhnau napotil na vodstvo Bayerja in športnega direktorja Rudija Völlerja. “To je veliko priznanje za Kevinove igre. Toda Atletico sem takoj usmeril na Rudija Völlerja, gospodu Andrei Berti pa sem dejal, da je Kevin v Bayerju zadovoljen,” je za Bild dejal Kamplov zastopnik.

Nemški kolegi so poklicali tudi Rudija Völlerja, športnega direktorja Bayerja, nekdanji nemški reprezentančni napadalec pa je v svojem slogu priznal, da selitev ne pride v poštev. Tudi Völler je Kamplu podelil precejšnje priznanje: “Kar velja za Chicarita in Kramerja, velja tudi za Kampla. Nobenega ne pustimo! Ne pride v poštev. Kevin je pri nas presrečen in mi so zadovoljni z njim. Potrebujemo ga!”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Odlične predstave slovenskega branilca na severu Evrope

V latvijski ligi se dokazuje 25-letni Žiga Lipušček, ki je v dresu FK RFS dosegel pomemben…