Nejc Pečnik je od prestopa v Beograd eden ključnih igralcev Crvene Zvezde. Pod taktirko Slaviše Stojanovića igra odlično in s svojimi potezami navdušuje navijače rdeče-belih, dobre igre pa so opazili tudi v tujini.


28-letni krilni napadalec je v svoji karieri igral za Dravograd, Celje, Sparto iz Prage, Nacional, Krylya Sovetov Samara, Sheffield Wednesday in v pred pričetkom aktualne sezone prestopil k beograjski Crveni zvezdi. Za Zvezdo je Pečnik v srbskem prvenstvu odigral 24 tekem, dosegel pet zadetkov ter v statistiko vpisal še dve asistenci. S svojimi vragolijami si je takoj priboril srca delij, a je bilo tudi vprašanje časa, kdaj bodo njegove igre postale opazne tujim klubom. Na tokratni 146. večni derbi prihajajo ogledniki iz celotne Evrope. Njegove igre bodo tako spremljali ogledniki iz klubov, kot so Liverpool, Lille, Standard, Genk, Zenit, Benfica in ostali. Med njimi bo tudi škotski prvak Celtic, ki bo še podrobneje spremljal našega reprezentanta, ki Transfermarkt trenutno ceni na približno milijon evrov.

Čeprav rdeče-belim kaže zelo dobro, da po dolgem času prevlade mestnega rivala Partizana osvojijo naslov prvaka, se pojavi vprašanje, koliko časa bo Pečnik sploh še ostal pri beograjskem klubu, ki se utaplja v dolgovih.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kje bo kariero nadaljeval Žan Rogelj?

Nekdanji nogometaš Triglava, ki je poleti 2019 zapustil Slovenijo, že tretjo sezono zapore…