Gregor Balažic je dober mesec brez kluba, saj po štirih letih igranja za Karpati iz Lvova z ukrajinskim prvoligašem, ki se po polovici sezone nahaja na predzadnjem mestu ligaške lestvice, ni želel podaljšati sodelovanja.


Prekmurec je jeseni igral odlično, saj se je branilec kar štirikrat vpisal med strelce in z zadetki prispeval dobršen delež točk, čeprav so na računu Karpatija zaradi kazni nogometne zveze ostale zgolj štiri. Če se je zdelo, da z iskanjem novih delodajalcev ne bo imel težav, vsaj za zdaj vse ne teče gladko. Konec minulega leta so ga angleški mediji povezovali s selitvijo na Otok, najpogosteje se je omenjal Crystal Palace, a iz tega na koncu ni bilo nič. Pred dnevi je bil praktično že dogovorjen s kazahstanskim Aktobejem, a je prestop padel v vodo, saj je vodstvo kluba nogometaša želelo preizkusiti, kar pa bojda visokoraslemu branilcu ni dišalo.

Zdaj naj bi se v boj za slovenskega reprezentanta po pisanju Sportskega žurnala spustil beograjski Partizan, za katerega že igra Branko Ilić, ki po zapisih v srbskih medijih svojega rojaka nagovarja k prestopu med črno-bele. Slednji se sicer že nekaj časa dogovarjajo Nemanjo Tubićem, ravno tako nekdanjim nogometašem Karpatija, ki je nazadnje igral za beloruski BATE Borisov, a naj bi s pogajanji v zadnjih dneh zašli v slepo ulico.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Elsner še drugič odpravil Bordeaux, prednost pred zasledovalci znaša velikih deset točk!

Le Havre pod vodstvom slovenskega stratega Luke Elsnerja še naprej blesti v francoski Ligu…