Že pred dnevi smo poročali o zapisih v bosansko-hercegovskih medijih, ki so poročali, da naj bi Cardiff City Etiena Velikonjo poslal na posojo v vrste Sarajeva, ki ga je pred tedni prevzel Vincent Tan, ki imata tako v lasti oba omenjena kluba.


Nova potrditev, da so se pri Sarajevu, ki bo spomladanski del prvenstva pričelo z dvema točkama zaostanka za vodilnim Željzničarjem, zagreli za usluge 25-letnega Šempetrčana pa danes prihaja iz ust športnega direktorja Adbulaha Ibrakovića. Slednji je za spletni portal SportSport.ba povedal, da klub iz Koševa išče morebitno zamenjavo za prvega strelca Nikola Komazeca, s katerim je klub prekinil pogodbo: “Ne bi komentiral naslov v medijih, lahko pa potrdim, da vodstvo kluba dela s polno paro, še posebej sedaj, ko je Nikola Komazec zapustil naše vrste. Drži, da se z vodstvom Cardiff Cityja dogovarjamo glede morebitnega prihoda Etiena Velikonja, vendar je potrebno razumeti, da je za nogometaša velika sprememba, da angleško prvenstvo zamenja z bosansko-hercegovskim.”

Moštvo iz Koševa bo v spomladanskem delu sezone vodil nekdanji hrvaški reprezentant Robert Jarni, ki je na trenerskem stolčku zamenjal Husrefa Musemića.

  • Maribor najavil pritožbo

    V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…
  • Delitev točk v Šiški

    V 23. krogu Prve lige Telemach je Bravo gostil Koper. Ekipi sta se na tekmi, ki se je prič…
  • Gorica predstavila novo okrepitev

    Pred nekaj urami je Gorica, na uradnih socialnih omrežjih, predstavila novega igralca. Tok…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Blaž Kramer avtor dveh zadetkov, kljub temu brez treh točk

V 22. krogu poljske Ekstraklase je Korona gostila Legio. Gledalci so bili priča šestim zad…