Že pred dnevi smo poročali o zapisih v bosansko-hercegovskih medijih, ki so poročali, da naj bi Cardiff City Etiena Velikonjo poslal na posojo v vrste Sarajeva, ki ga je pred tedni prevzel Vincent Tan, ki imata tako v lasti oba omenjena kluba.


Nova potrditev, da so se pri Sarajevu, ki bo spomladanski del prvenstva pričelo z dvema točkama zaostanka za vodilnim Željzničarjem, zagreli za usluge 25-letnega Šempetrčana pa danes prihaja iz ust športnega direktorja Adbulaha Ibrakovića. Slednji je za spletni portal SportSport.ba povedal, da klub iz Koševa išče morebitno zamenjavo za prvega strelca Nikola Komazeca, s katerim je klub prekinil pogodbo: “Ne bi komentiral naslov v medijih, lahko pa potrdim, da vodstvo kluba dela s polno paro, še posebej sedaj, ko je Nikola Komazec zapustil naše vrste. Drži, da se z vodstvom Cardiff Cityja dogovarjamo glede morebitnega prihoda Etiena Velikonja, vendar je potrebno razumeti, da je za nogometaša velika sprememba, da angleško prvenstvo zamenja z bosansko-hercegovskim.”

Moštvo iz Koševa bo v spomladanskem delu sezone vodil nekdanji hrvaški reprezentant Robert Jarni, ki je na trenerskem stolčku zamenjal Husrefa Musemića.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Šporar z golom in asistenco priigral Middlesbroughju pomembno zmago

Nogometaši Middlesbrougha so danes v sklopu 14. kroga angleškega Championshipa gostovali v…