Praktično ne mine dan, ko slovenski mediji ne bi poročali o Kevinu Kamplu. 23-letni as je v tem trenutku najbolj vroč slovenski nogometaš, ki je z odličnimi predstavami v letu 2013 vzbudil zanimanje številnih evropskih klubov.


Med njimi je tudi carigrajski Fenerbahče, ki že nekaj časa pozorno spremlja igre slovenskega vezista. To je za turško edicijo spletnega portala Eurosport potrdil tudi Kamplov agent Michael Ruhnau. Salzburg in Fenerbahče sta se sicer poleti udarila v tretjem krogu kvalifikacij za Ligo prvakov, Kampl pa je odlično igro potrdil z dvema podajama in tako vzbudil zanimanje osemnajstkratnih prvakov Turčije. Vodstvo avstrijskega kluba želi po pisanju omenjenega portala svetlolasega nogometaša zadržati v svojih vrstah, saj jih tudi spomladi čakajo evropske obveznosti, letvico glede morebitne odškodnine pa so v taboru “rdečih bikov” postavili zelo visoko, saj želijo v primeru prestopa za Kampla iztržiti kar trinajst milijonov evrov.

V Solingenu rojeni nogometaš, ki je bil proglašen za najboljšega slovenskega nogometaša v letu 2013, bi v primeru, da kateri od zainteresiranih klubov ponudi trinajst milijonov evrov odškodnine, postal najdražji slovenski nogometaš.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dončić, kaj praviš na to?! Šeško spreten tudi na košarkarskem igrišču (VIDEO)

Benjamin Šeško trenutno velja za enega največjih talentov slovenskega nogometa. Jasno je, …