Rubin iz Kazana, ki je jeseni v okviru Evropske lige gostoval tudi v Ljudskem vrtu, naj bi se po poročanju nizozemski medijev močno zagrel za slovenskega napadalca Tima Matavža, ki je sicer pred kratkim okreval po operaciji kolena in že zaigral za mlado moštvo PSV-ja, ki nastopa v drugi nizozemski ligi.


Kot piše nizozemski Voetbal International, je Rubin na naslov PSV-ja že poslal prvo ponudbo, kar sta potrdila tudi nogometašev agent Henk van Ginkel  in direktor kluba Marcel Brands. 21-kratni nizozemski prvaki so po poročanju istega medija prvo ponudbo že zavrnili, saj naj bi Rubin slovenskega reprezentanta želel na posojo, PSV pa je naklonjen le prodaji. Vodstvo Rubina išče zamenjavo za venezuelskega napadalca Joseja Salomona Rondona, ki je pred dnevi za osemnajst milijonov evrov prestopil v Zenit iz St. Petersburga, 25-letni napadalec pa naj bi bil ena od možnih nadomestil za Venezuelca. Rusi naj bi kljub uvodni zavrnitvi poizkusili še v drugo, časa za izpeljavo prestopa pa je še dovolj, saj prestopni rok v Rusiji traja vse do 27. februarja.

Matavž je sicer v letošnji sezoni v dresu PSV-ja odigral sedemnajst in se štirikrat vpisal med strelce, dvakrat je zadel v kvalifikacijah za Ligo prvakov in dvakrat v nizozemskem prvenstvu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurtić s pravo bombo nad romunskega prvaka (VIDEO)

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić je zablestel na obračunu romunskega pokala med Univer…