Rečanom v uvodu sezone ne gre. Potem ko je moštvo trenerja Matjaža Keka, podobno kot Maribor, kljub visokim mednarodnim ambicijam z evropskim dokazovanjem zaključilo že na prvi oviri, hrvaškega podprvaka je izločil škotski Aberdeen, Rijeki ne steče niti v državnem prvenstvu.


Kot smo že poročali, so Kekovi varovanci včeraj remizirali z Zagrebom, potem ko jih je dobre četrt ure pred koncem obračuna na zelenici Stadiona u Kranjčevićevoj nove blamaže rešil naš Roman Bezjak. “Poskušamo vse, menjali smo vratarje, branilce, ampak skoraj vsak strel na naš gol konča v mreži. Imamo velike probleme v zadnji vrsti, posamezniki nam igrajo brez potrebne mere koncentracije. Mislimo, da smo evropsko moštvo, zadetke pa prejemamo na takšen način. Nedopustno!” je po tekmi med drugim bentil Mariborčan na klopi Rijeke ter kmalu po koncu obračuna napovedal analize in morebitne kadrovske reze v igralski zasedbi.

Kljub temu pa so se prvi rezi zgodili v trenerskem štabu Matjaža Keka. Po pisanju spletne strani Radia Rijeka na današnjem dopoldanskem treningu ob Keku ni bilo trenerja vratarjev Siniše Ćalete ter pomočnikov Renata Pilipovića in tudi Matjaža Florijančiča. V strokovni zasedbi nekdanjega selektorja Slovenije sta tako ostala zgolj kondicijski trener Ugo Maranza in pomočnik Vjeko Miletić, imena novih Kekovih sodelavcev pa naj bi bila znana že v kratkem, dodajo pri Radiu Rijeka.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kolmanič prvič na novem stadionu, ki je bil povsem poln

Žan Kolmanič, ki se je marca preselil v ZDA, kjer v Teksasu igra za Austin, je skupaj s sv…