Nogometašem Rapida se ni uspelo prebiti do skupinskega dela Lige prvakov. Kot smo že poročali, so Dunajčani na povratni tekmi v Ukrajini remizirali, čeprav bi lahko bil razplet po dramatičnem zaključku tudi povsem nasproten.


Zeleno-beli so bili blizu zmage, a kaj, ko so varovanci trenerja Zorana Barišića v izdihljajih obračuna zapravili dve izredni priložnosti. Šahtar je v praktično zadnji sekundi, po strelu Prosenika rešila desna vratnica, še lepšo priložnost je v zadnji minuti rednega dela zapravil Robert Berić, saj je osamljen pred golom z glavo meril mimo vrat. “Kaj naj rečem. Vse gole moje kariere bi zamenjal za tale zadetek, ampak… Ne vem, danes nisem zadel, škoda,” je po tekmi za avstrijsko nacionalno televizijo priznal skrušeni Krčan, ki ni mogel skriti razočaranja, da je imel v končnici obračuna na glavi skupinski del Lige prvakov: “Manjkala je sreča, le to. Obe tekmi smo odigrali dobro, imeli smo svoje priložnosti, ki pa jih nismo izkoristili. To je na takšnem nivoju… Zadeti bi moral in vzdušje bi bilo sedaj popolnoma drugačno.”

Nekdanjega člana Krškega, Interblocka, Maribora in Sturma se že nekaj časa povezuje z odhodom iz Rapida, tudi avstrijski novinarji po bolečem izpadu niso mogli vroče teme. “Zdaj res ni primeren trenutek za to vprašanje. Bomo o tem naslednjič, velja?” je skorajda v solzah še izjavil Berić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

V prejšnji eri je branil za Olimpijo, sedaj zapušča Sarajevo

Iz vrst FK Sarajevo so sporočili, da njihove vrste zapušča Elvis Džafić, slovenski vratar,…