Edoardo Reja, zamejski Slovenec, naj bi se po poročanju nekaterih italijanskih medijev, tudi časopisa Corriere dello Sport, vrnil na klop rimskega Lazia.


Trener Rimljanov je zaenkrat še vedno Vladimir Petković, ki se pa bo po zaključku Svetovnega prvenstva usedel na selektorski stolček švicarske izbrane vrste, ki jo po sedmih letih vodenja zapušča Ottmar Hitzfeld. 50-letni trener iz Sarajeva, ki je v igralski karieri nosil tudi dres Kopra, pa bi lahko že jutri postal bivši trener Lazia, ki mu v letošnji sezoni ne gre po načrtih. Sinjemodri bodo spomladanski del sezone dočakali na desetem mestu, kar je manj od pričakovanj vodstva in tudi navijačev. Rimljani so namreč v zadnjih osmih krogih zabeležili le eno zmago in doživeli kar tri poraze. Po poročanju italijanskih medijev naj bi vodstvo Lazia že jutri predstavilo novega trenerja, na vročo klop pa naj bi se vrnil Edoardo Reja, ki je Lazio že vodil med februarjem 2010 in junijem 2012.

68-letni Goričan, ki so si ga pred časom mnogi želeli videti tudi na mestu selektorja Slovenije, naj bi z vodstvom kluba podpisal polletno pogodbo, sodelovanje pa bi se podaljšalo v primeru uvrstitve na mesta, ki po koncu sezone vodijo v evropska tekmovanja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurtić s pravo bombo nad romunskega prvaka (VIDEO)

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić je zablestel na obračunu romunskega pokala med Univer…