Več ali manj je že jasno. Robert Berić bo po vsega enem letu znova zamenjal delodajalca. Ostal bo v zeleno-belem, a bo avstrijsko prvenstvo zamenjal z močnejšim francoskim. Predstavniki St. Etienna so dobili “boj” z vodstvom dunajskega Rapida, ki je v preteklih tednih odbilo nekaj bogatih ponudb za odkup slovenskega napadalca.


Danes dopoldne smo že povzeli izjavo Cristopha Galtierja, trenerja St. Etienna, ki je za francoski L’Equipe dejal, da si zeleno-beli v svojih vrstah želijo zgolj Roberta Berića, rezervnih adutov v primeru neuspešnih pogovorov z dunajskim klubov pa ni. 49-letnemu trenerju se bo želja očitno izpolnila, kot poroča francoski RMC Sport, bo Krčan jutri v Franciji opravil zdravniške preglede, v primeru, da le-ti ne bodo pokazali nepravilnosti, pa bo slovenski reprezentant v ponedeljek z nekdanjim klubom Michela Platinija, zdajšnjega predsednika UEFA, sklenil štiriletno pogodbo, kar verjetno pomeni, da bo nekdanji napadalec Krškega, Interblocka, Maribora in Sturma z zamudo prispel tudi na reprezentančni zbor, ki bo prav v ponedeljek.

Številke o višini odškodnine se malenkostno razlikujejo, že omenjeni RMC Sport poroča o približno petih milijonih evrov, medtem ko slovenska EkipaSN piše o polšestem milijonu, z dodatnimi klavzulami pa bi lahko znesek v primeru uspešnosti narasel tudi na sedem milijonov evrov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kurtić in Turk bosta sodelovala z italijanskim zvezdnikom

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić in njegov mlajši rojak Martin Turk bosta v novi sezon…