Že nekaj časa se po Italiji in posledično tudi pri nas šušlja, da bi utegnila vrste Fiorentine v januarskem prestopnem roku zapustiti oba Slovenca v članski ekipi. Več ali manj je že jasno, da se bo od Firenc poslovil Josip Iličić, kovčke je imel pripravljene tudi Jasmin Kurtić.


Italijanski mediji so v začetku tedna že poročali, da je Amir Ružnić, zastopnik obeh nogometašev, v torek mudil v Firencah in urejal podrobnosti o prestopu obeh nogometašev, a tedaj do le-teh vseeno ni prišlo. Josip Iličić namreč še vedno zavrača posojo v drugoligaško Bologno, zgodba s Kurtićem pa je medtem dobila zasuk, tako vsaj piše La Gazzetta dello Sport. Vincenzo Montella, strateg vijoličastih, naj bi odhod Belokranjca blokiral v zadnjem trenutku, tudi zaradi dejstva, da je ob težavah Alberta Aquilanija, ki ga muči poškodba ahilove tetive, ostal omejen pri izbiri vezistov.

V povezavi z nekdanjim članom Bele krajine, Gorice, Palerma, Vareseje in Sassuola sta se sicer najpogosteje omenjala nekdanji klub Torino in Atalanta. Sedaj se lahko zgodi, da bo na stadionu Artemio Franchi ostal vse do konca sezone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mamić: “Dogovoril sem se, da bo Milanič novi trener Dinama, a je Antolić vse pokvaril!”

Medsebojni gnev na skupščini zagrebškega Dinama je v zadnjih nekaj tednih glavna novica pr…