Srbski mediji so se konec minulega tedna že razpisali o tem, da Gregor Balažic zaradi prevelikih razhajanj v finančnih pričakovanjih ne bo prestopil v vrste beograjskega Partizana. A očitno je med vikendom znova prišlo do preobrata, Prekmurec naj bi bil že danes predstavljen kot novinec med črno-belimi.


Tako poroča srbski Mozzart Sport, ki navaja, da bosta Balažic in Partizan, potem ko bodo dogovorjene vse podrobnosti, sklenila enoinpolletno pogodbo. Dvakratni reprezentant Slovenije, ki se je s koncem minulega leta po štirih sezonah poslovil od ukrajinskega Karpatija, bo pri Partizanu moči združil z rojakom Brankom Ilićem, ki je po pisanju srbskih medijev pomagal pri prepričevanju nekdanjega branilca Mure, Benfice, Espanyola in Gorice, ki naj bi sprva sicer na letni ravni pričakoval 300 tisoč evrov plače, s čimer bi bil najbolje plačani nogometaš v vrstah vodilne ekipe srbske Superlige.

Visokorasli nogometaš, ki bo sredi februarja dopolnil 27 let, bo za četo trenerja Marka Nikolića zagotovo pomembna pridobitev, ne le zaradi bogatih izkušenj, ampak tudi zaradi dejstva, da so črno-beli v obrambi precej okrnjeni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundži ni uspelo, Ludogorec v Zagrebu kar trikrat videl rdeče

Slovenski dvojec pri Ludogorcu, Ante Šimundža in Žan Karničnik, sta zaključila z boji za u…