Srbski mediji so se pred dnevi razpisali o tem, da naj bi bil v igri za prestop v vrste beograjskega Partizana tudi Gregor Balažic, a do prestopa očitno ne bo prišlo, saj Sportski žurnal danes poroča, da finančna pričakovanja Prekmurca presegajo zmogljivosti črno-belih.


Nekdanji član Mure, Benfice, Espanyola, Gorice in Karpatija po pisanju Sportskega žurnala na mesečni ravni pričakuje 25 tisoč evrov, česar pa mu zadolženi Partizan zagotovo ne more zagotoviti. 26-letni branilec bi bil 300 tisoč evri letne plače daleč najbolje plačani nogometaš, Beograjčani pa si že sedaj s težavo privoščijo Danka Lazovića, ki na letni ravni v svoj žep pospravi za tretjino manjši dohodek, torej 200 tisočakov. Slednji je sicer tik pred prestopom na Kitajsko, zato pa naj vodstvo beograjskega kluba po vseh preprekah le našlo skupni jezik Nemanjo Tubićem, ki tako kot Balažic igra v osrčju obrambe in je bil v igri za prestop na Humsko še pred Slovencem, a so dolgotrajna pogajanja vmes zavila v slepo ulico.

Branko Ilić, ki je s 160 tisočaki za Dankom Lazovićem in Sašo Ilićem tretji najbolje plačani nogometaš Partizana, tako očitno ne bo dobil slovenske družbe, čeprav je po pisanju srbskih medijev pomagal pri prepričevanju svojega rojaka, ki je bil sicer pred dnevi v igri za selitev v kazahstanki Aktobe.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundži ni uspelo, Ludogorec v Zagrebu kar trikrat videl rdeče

Slovenski dvojec pri Ludogorcu, Ante Šimundža in Žan Karničnik, sta zaključila z boji za u…