Crvena zvezda bi lahko danes zvečer potrdila naslov državnih prvakov, a sta Združenje klubov Jelen Super lige Srbije in direktor lige Vladimir Bulatović sprejela odločitev o odpovedi tekem 29. in 30. kroga, ki bi morala biti na sporedu danes in v sredo.


Zvezda bi se morala ob 17. uri na domači Marakani pomeriti z mestnim tekmecem OFK-jem, z zmago pa bi varovanci trenerja Slaviše Stojanovića, ne glede na razplet srečanja subotiškim Spartakom in Partizanom, potrdili 26. naslov državnih prvakov, prvega po sedmih letih. A zaradi katastrofalnih poplav sta bila včeraj popoldne do nadaljnjega odpovedana oba zaključna kroga srbskega prvenstva. Srečanja predzadnjega kroga bi po prvotnem scenariju morala biti na sporedu že v četrtek, a je nad Balkanom že tedaj krožila vremenska fronta s slabim vremenom, ki ni dovoljevala izvedbe tekem. Nogometaši rdeče-belih se bodo tako namesto na igrišča, odpravili na zahod Srbije, v Šabac, kjer je trenutna situacija v Srbiji najslabša, saj so iz mesta oblasti že evakuirale preko 2600 ljudi.

Kdaj bo zaključek prvenstva odigran, za zdaj še ni znano, kar je seveda povsem razumljivo, saj nogomet trenutno ni najbolj pomembna postranska stvar Srbov!

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurtić in Turk bosta sodelovala z italijanskim zvezdnikom

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić in njegov mlajši rojak Martin Turk bosta v novi sezon…