Robert Berić se lahko po odlični pretekli sezoni, ko je bil s 27 zadetki drugi strelec avstrijske Bundeslige, pohvali tudi z odličnim začetkom novega tekmovalnega ciklusa. Krčan je v državnem prvenstvu sicer dosegel en zadetek, še precej bolje pa gre v začetku nove sezone Rapidu.


Ne le, da Dunajčani po treh krogih z devetimi točkami zasedajo vrh ligaške razpredelnice, moštvo trenerja Zorana Barišića se je prebilo tudi v playoff Lige prvakov. Pri izločitvi amsterdamskega Ajaxa je pomemben delež pristavil tudi Berić, saj je v obeh tekmah dosegel zadetek in dodal še podajo. Ni skrivnost, da se slovenski reprezentant že nekaj časa spogleduje s selitvijo v močnejše prvenstvo, za njega pa so se po poročanju tujih medijev zagreli tudi klubi iz lig najmočnejše peterice. Potem ko je vodstvo Rapida, le-ta za predčasno slovo od Berića zahteva pet milijonov evrov, v preteklih dneh že zavrnilo ponudbi angleškega Readinga in francoskega St. Etienna, ki je z desetimi naslovi še vedno najtrofejnejši klub francoskega državnega prvenstva, so se po poročanju športnega časnika Corriere dello Sport v boj za vročega napadalca vključili še Italijani.

Šlo naj bi za Bologno, ki je v minuli sezoni neuspešno lovila že Josipa Iličića, v tem času pa se je vrnila tudi med najboljše italijanske klube, zdaj pa želi sestaviti zasedbo, ki v Serie A ne bo zgolj muha enodnevnica. Angleži in Francozi s svojimi ponudbami niso prepričali trmastih Avstrijcev, jih bodo Italijani?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Omladič namignil na vrnitev?

Nik Omladič je na svojem Instagram profilu, z zanimivo objavo na svojem story-u morda že n…